Radu Moldovan despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale: Nu știu, nu am fost consultat, nu m-a întrebat nimeni nimic. Mă voi uita și eu cu mare interes la televizor

Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița-Năsăud, susține că nu a fost consultat de conducerea centrală a partidului în ceea ce privește candidatul social-democraților la alegerile prezidențiale de anul viitor. 

 

Întrebat de jurnaliști, într-o conferință de presă, dacă a fost consultat de conducerea centrală a PSD cu privire la candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale și dacă crede că anunțul este oportun în condițiile în care a doua zi după alegeri va fi anunțată și sentința pentru Liviu Dragnea, Radu Moldovan a avut o poziție surpinzătoare.

Nu știu, nu am fost consultat, nu m-a întrebat nimeni nimic. Mă voi uita și eu cu mare interes la televizor„, a spus Radu Moldovan.

Iată și cum a decurs mai departe dialogul între jurnaliștii bistrițeni și Radu Moldovan, președintele PSD Bistrița-Năsăud:

„Jurnalist: Adică nu ați fost consultat cine să fie candidatul PSD?

Radu Moldovan: Nimic!

Jurnalist: Păi și-atunci cum îl anunță?

Radu Moldovan: Păi asta ar trebui să îl întrebați pe domnul Dragnea, nu pe mine, fiindcă nu sunt purtătorul de cuvânt nici al PSD, nici a domnului Dragnea.

Jurnalist: De obicei așa se fac anunțurile în PSD pentru un candidat la prezidențiale?

Radu Moldovan: Nu răspund provocărilor. 

Jurnalist: S-a mai întâmplat să nu fiți consultat cu privire la anunțarea unui candidat?

Radu Moldovan: Cred că da. Spre rușinea mea, cred că da. S-au mai întâmplat lucruri de acest fel, adică președinții PSD să nu mă consulte.

Jurnalist: Nici ceilalți colegi nu au fost consultați?

Radu Moldovan: Nu știu, mă ocup acuma de drumuri, eu în general, și de campania electorală, după-masa. Chiar nu m-a întrebat nimeni nimic, nici nu m-a sunat nimeni să îmi spună: ai auzit că… Nu, chiar nimic.

Jurnalist: Dar când a fost anunțat Victor Ponta candidat la prezidențiale (n. r. –  în anul 2014) din partea PSD, știați înainte?

Radu Moldovan: Da, știam. Nu am fost de acord cu candidatura lui, am avut amândoi o discuție privată și i-am spus că, din punctul meu de vedere, este un lucru neindicat, dar au câștigat atunci cei care l-au convins să candideze.

Jurnalist: Cu o candidatură din partea domnului Liviu Dragnea ați fi de acord?

Radu Moldovan: E prematur să mă pronunț„.

Declarațiile liderului social-democrat bistrițean vin în contextul în care Liviu Dragnea, președintele PSD a anunțat, marți, că după alegerile europarlamentare, „chiar duminică seară”, va fi anunțat candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.