Restricții de circulație pe câteva străzi din Bistrița, luni, 11 februarie

Circulația autovehiculelor va fi restricționată pe anumite străzi din municipiul Bistrița, pe data de 11 februarie, când sunt programate o serie de manifestări menite să marcheze împlinirea a 100 de ani de la înființarea Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”.

”Aducem la cunoştinţă publică faptul că în data de 11 februarie 2019, Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” organizează manifestări de sărbătorire a 100 de ani de la înființare. Pentru realizarea manifestărilor, circulația auto va fi restricționată între orele 10.00 – 14.00 pe străzile Grănicerilor, Avram Iancu, General Grigore Bălan, Bistricioarei, Piața Petru Rareș și 1 Decembrie” anunță Primăria municipiului Bistrița.

Participanţii la trafic şi riveranii sunt rugați să dea dovadă de înţelegere şi să folosească trasee alternative.

Reamintim că pe 11 februarie, pe lângă alte manifestări, la Bistrița va fi organizată o ceremonie militară şi religioasă urmată de defilarea efectivelor şi tehnicii din dotarea Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan”. Manifestarea va debuta la ora 12.00, în Piaţa Petru Rareș. În aceeași zi este așteptat să sosească la Bistrița și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.