Resturi osoase dintr-un cadavru uman au fost descoperite, marți, de un cioban, într-o pădure din localitatea Cormaia din județul Bistrița-Năsăud. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 89 de ani, dat dispărut din luna mai anul acesta. Se pare că bătrânul s-ar fi spânzurat.

 

Un craniu uman și mai multe fragmente osoase, dar și obiecte de îmbrăcăminte au fost găsite, marți, de un cioban, într-o pădure din Cormaia, localitate aflată în raza administrativ-teritorială a orașului-stațiune Sîngeorz-Băi din județul Bistrița-Năsăud. Bărbatul a anunțat de urgență autoritățile, care au demarat cercetări la fața locului.

Din primele verificări efectuate, polițiștii de la Investigații Criminale împreună cu polițiștii din Sîngeorz-Băi au constatat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 89 de ani din Cormaia, care a fost dat dispărut pe 13 mai anul acesta. Totodată, anchetatorii au stabilit că nu este vorba despre o crimă, ci despre o sinucidere. Polițiștii pun că bătrânul bătrânul s-ar fi spânzurat.

În urma examinării craniului şi a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală nu au fost descoperite urme de violenţă. Acestea au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului„, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În continuare, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.