Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, anunță că, împreună cu Dorin Vlașin, viceprimarul liberal al Năsăudului au reușit să convingă Guvernul României să aloce 8 milioane de euro pentru dezvoltarea la Năsăud a unui Aqua Park, un complex multifuncțional modern care rivalizează cu cele mai moderne construcții de acest gen din țară.

 

Complexul sportiv multifuncțional ce a primit finanțare de la Guvernul României cuprinde mai multe piscine interioare și exterioare, spații speciale pentru copii, tobogane, o sală de fitness, o pistă de atletism și o pistă de skate.

În plus, complexul va fi o atracție pentru întreaga zonă, va aduce turiști și va genera locuri de muncă și bani suplimentari la bugetul local, iar de toate acestea va profita întreaga comunitate.

Semnarea acestui proiect ne arată tuturor că guvernul liberal consideră că dezvoltarea județului nostru este o prioritate.

Semnarea proiectului ne mai arată și cât de mult poate face Dorin pentru comunitate. Dacă din poziția de viceprimar s-a bătut să aducă cel mai mare proiect pentru oraș, să ne imaginăm câte lucruri bune ar putea face pentru comunitate din poziția de primar. Se poate și în Năsăud„, mai spune Robert Sighiartău.