Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, este șeful de campanie pentru alegerile parlamentare, a anunțat președintele partidului Ludovic Orban, la finalul  reuniunii Biroului Executiv și a Biroului Politic Național. Convins de victoria PNL la alegerile europarlamentare, Robert Sighiartău spune că astfel Liviu Dragnea va deveni istorie.

 

Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat că șef de campanie pentru alegerile europarlamentare a fost desemnat secretarul partidului Robert Sighiartău, care va avea alături întreaga echipă a partidului.

Partidul Național Liberal a luat decizia de a-l desemna în calitate de șef de campanie al partidului pentru alegerile pentru Parlamentul European, pe secretarul general al partidului, domnul Robert Sighiartău, care cu siguranță va fi ajutat în acest demers temerar de întreaga echipă de conducere a partidului, și de mine personal„, a declarat președintele Ludovic Orban.

Robert Sighiartău spune că și-a asumat această poziție, fiindcă el crede în proiectul partidului pentru alegerile europarlamentare și are cei mai buni eurodeputați.

Sunt onorat să primesc această responsabilitate, o responsabilitate conferită de colegii mei din Partidul Național Liberal. Mi-am asumat această poziție, pentru că eu cred în proiectul PNL pentru alegerile europarlamentare. PNL va fi primul partid care va merge în campania electorală și le va spune românilor ce a făcut pentru ei. PNL are cei mai buni europarlamentari, a fost singurul partid care a fructificat avantajele aderării la Uniunea Europeană, prin faptul că primarii liberali sunt cei care au atras cele mai multe fonduri europene. Totodată, sunt sigur că vocea românilor, prin PNL, va fi respectată în continuare în Parlamentul European„, a declarat secretarul general al PNL.

Totodată, liberalul bistrițean este convins că formațiunea politică din care face parte este singura care poate învinge PSD, astfel încât după alegerile europarlamentare Liviu Dragnea va deveni istorie.

PNL poate înfrânge Partidul Social-Democrat la următoarele alegeri, partid care este adversarul României europene. Principalul nostru obiectiv la aceste alegeri europene va fi înfrângerea PSD, care va culmina cu ieșirea din viața politică a lui Liviu Dragnea. Sunt sigur că PNL, cu aleșii locali, cu membrii săi, cu toată echipa, și mai ales cu susținerea românilor, va reuși în aceste alegeri europarlamentare să fie primul partid din România„, a spus Robert Sighiartău.