Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, spune că sfârșitul PSD este aproape, însă daunele sunt mari din cauza politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, care au anulat aşa-zisele creşteri de venituri.

 

Robert Sighiartău spune că investitorii și antreprenorii, dar și cei care muncesc în România nu sunt luați în seamă de tandemul Dragnea-Dăncilă. Deputatul bistrițean susține că din cauza politicilor bugetar-fiscale foarte proaste ale PSD, toate majorările salariale sunt anulate de creșterea prețurilor dar și a dobânzilor.

PSD a pregătit un buget de campanie electorală. Investitorii, antreprenorii şi toţi oamenii harnici din această ţară nu sunt pe agenda tandemului din Teleorman, Dragnea-Dăncilă.

Conducătorii partidului-stat au păcălit şi celelalte categorii sociale. Creşterile de preţuri ale produselor agro-alimentare şi creşterea mare a dobânzilor la bănci, în urma politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, au anulat aşa-zisele creşteri de venituri„, declară Robert Sighiartău.

În opinia secretarului general al PNL, PSD va încerca cu disperare să cumpere primari și parlamentari pentru a recâștiga majoritatea, chiar cu riscul de a sacrifica guvernarea.

PSD e dependent în acest moment de banii din buget, iar promisiunile şi încercările de cumpărare a primarilor şi parlamentarilor, în special, vor creşte. Astăzi nu mai au majoritate în Parlament şi toată guvernarea va fi sacrificată pentru a diminua din pierderile pe care le înregistrează politic PSD„, spune Robert Sighiartău.

Această hemoragie internă nu se va opri, indiferent de câte fonduri va utiliza Dragnea. Sfârşitul e aproape, dar daunele sunt mari. 
E nevoie de o guvernare onestă, care să pună interesul public deasupra interesulelor mărunte şi vom face asta, fiindcă aşa nu se mai poate”, conchide liderul liberal.