Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, spune că sfârșitul PSD este aproape, însă daunele sunt mari din cauza politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, care au anulat aşa-zisele creşteri de venituri.

 

Robert Sighiartău spune că investitorii și antreprenorii, dar și cei care muncesc în România nu sunt luați în seamă de tandemul Dragnea-Dăncilă. Deputatul bistrițean susține că din cauza politicilor bugetar-fiscale foarte proaste ale PSD, toate majorările salariale sunt anulate de creșterea prețurilor dar și a dobânzilor.

PSD a pregătit un buget de campanie electorală. Investitorii, antreprenorii şi toţi oamenii harnici din această ţară nu sunt pe agenda tandemului din Teleorman, Dragnea-Dăncilă.

Conducătorii partidului-stat au păcălit şi celelalte categorii sociale. Creşterile de preţuri ale produselor agro-alimentare şi creşterea mare a dobânzilor la bănci, în urma politicilor bugetar-fiscale foarte proaste, au anulat aşa-zisele creşteri de venituri„, declară Robert Sighiartău.

În opinia secretarului general al PNL, PSD va încerca cu disperare să cumpere primari și parlamentari pentru a recâștiga majoritatea, chiar cu riscul de a sacrifica guvernarea.

PSD e dependent în acest moment de banii din buget, iar promisiunile şi încercările de cumpărare a primarilor şi parlamentarilor, în special, vor creşte. Astăzi nu mai au majoritate în Parlament şi toată guvernarea va fi sacrificată pentru a diminua din pierderile pe care le înregistrează politic PSD„, spune Robert Sighiartău.

Această hemoragie internă nu se va opri, indiferent de câte fonduri va utiliza Dragnea. Sfârşitul e aproape, dar daunele sunt mari. 
E nevoie de o guvernare onestă, care să pună interesul public deasupra interesulelor mărunte şi vom face asta, fiindcă aşa nu se mai poate”, conchide liderul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here