Robert Sighiartău: Trădători sunt cei care au vocația duplicității- exact Dragnea și partidul lui

Secretarul PNL, deputatul Robert Sighiartău, spune că Liviu Dragnea și partidul lui sunt adevărații trădători, în condițiile în care una au promis românilor în campania electorală din 2016 și altceva au făcut în realitate. Potrivit deputatului liberal, scopul real al social-democraților a fost asaltul asupra Justiției doar pentru a-l scăpa pe șeful PSD de rigorile legii. 

 

Robert Sighiartău susține că cei care i-au trădat pe români sunt Liviu Dragnea și partidul pe care acesta în conduce. Potrivit deputatului bistrițean Dragnea și PSD i-au înșelat pe români deoarece una au promis ăn campania electorală din 2016 și altceva au pus în aplicare. Mai mult imaginea externă a României a fost știrbită, astfel încât chiar și socialiștii europeni au întors spatele colegilor lor români.

Să repunem termenii, valorile și adevărul la locul lor. Trădători sunt cei care au vocația duplicității: exact Dragnea și partidul lui. 
I-au înșelat și trădat pe români când una le-au promis în campania din 2016 și cu totul altceva le-au livrat, când s-au năpustit asupra Justiției ca să-l salveze pe Dragnea, deși în campanie nu au pomenit mai nimic despre așa-zisa lor „reformă” judiciară.

I-au înșelat pe români când au sugrumat investițiile publice și au refuzat fonduri europene pentru dezvoltarea țării.
I-au batjocorit pe români când au reprimat zeci de mii de manifestanți pașnici. 
I-au trădat pe aliații noștri occidentali când au călcat în picioare valorile fundamentale ale parteneriatului și spațiului nostru comun, fapt semnalat și sancționat până și de colegii lor, socialiștii europeni.
Cu această din urmă ispravă au trădat, încă o dată, aspirațiile și interesele românilor„, a scris secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Potrivit deputatului bistrițean, parlamentarii care nu vor vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului nu au nicio scuză, mai ales după discursul antioccidental susținut de Liviu Dragnea la şedinţa Consiliului Naţional al PSD.

„Nicio scuză, niciun argument pentru a nu vota motiunea de cenzură nu pot fi invocate după discursul ceaușist și antioccidental al lui Dragnea.

Boicotul moțiunii, abținerea la vot sau votul împotriva moțiunii înseamnă trădarea cetățenilor României”, a conchis Robert Sighiartău.

Moţiunea de cenzură intitulată Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea Românie” a fost citită luni începând cu ora 16:00 în plenul Parlamentului, urmând ca în şedin’a de joi, de la ora 10:00 să fie dezbătută şi votată de parlamentari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.