Robert Sighiartău: Voi merge la referendum și voi vota DA! Căsătoria între bărbat și femeie se află la baza instituției familiei

Secretarul general al PNL, deputatul bistrițean Robert Sighiartău, a declarat public că va participa la referendumul pentru ramilie și va vota DA. Mai mult îi îndeamnă pe toți românii care cred în valorile familiei să facă la fel.

 

Deputatul PNL Robert Sighiartău a anunțat pe pagina sa de Facebook ca va participa la referendumul pentru familie, iar votul său va fi DA. Deputatul bistrițean a ținut să precizeze că acest referendum a fost inițiat de milioanele de români și nu este unul politic.

Este referendumul inițiat de trei milioane de români. Nimeni nu se poate opune voinței lor. Nimeni nu se poate împroprietări cu voința lor. Nu e referendumul lui Dragnea, nici al PSD. E referendumul românilor.

Este un referendum despre valorile fundamentale ale unei societăți și civilizații: căsătoria și familia. Căsătoria între bărbat și femeie se află la baza instituției familiei. E cadrul normal si firesc, orânduit pentru nașterea, creșterea și educarea copiilor într-o familie. Familia este piatra de temelie a unei societăți și a unei națiuni.

«Familia este centrul și inima civilizației iubirii» spunea papa Ioan Paul al doilea. Acest referendum este despre iubire, nu despre ură„, a scris Sighiartău.

Totodată, deputatul bistrițean îi îndeamnă pe români să participe la acest referendum și să voteze pozitiv.

Îi chem pe toți cei care cred în valorile familiei să meargă la acest referendum și să voteze DA„, a subliniat Robert Sighiartău.

La începutul acestei luni, liderul PNL Ludovic Orban anunța că nu le va impune membrilor de partid să voteze într-un anume fel la referendumul pentru familie, deşi liberalii susţin organizarea acestuia.

Respingem orice politizare a acestui subiect. Este o iniţiativă cetăţenească semnată de trei milioane de cetăţeni români pe care îi respectăm ca şi opţiune. În ceea ce ne priveşte, noi am susţinut ideea acestui referendum. (…) Nu vom impune fiecărui membru al PNL să voteze într-un anume fel. Fiind o problemă de conştiinţă fiecare membru al PNL se va poziţiona în funcţie de cum îi dictează conştiinţa„, a declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.