Cinci bistrițeni au fost reținuți de polițiști, luni, după ce s-au bătut pe o stradă din Bistrița. Toți au fost puși sub control judiciar și bineînțeles s-au ales cu dosar penal. La scandal au mai luat parte încă doi, dintre care unul a ajuns la spital în urma loviturilor primite.

 

Luni seara, polițiștii Biroului de Ordine Publică au intervenit prompt și au aplanat un scandal spontan, izbucnit între mai multe persoane din municipiul Bistrița. Toate persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul Poliției Municipiului Bistrița pentru audieri. Cinci dintre acestea se află în Arestul IPJ BN, fiind reținute de polițiști pentru 24 de ore.

Conform primelor verificări, polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că  7 bărbați cu vârste cuprinse între 17-49 de ani, toți din Bistrița, s-ar fi agresat reciproc pe o stradă din municipiu, ocazie cu care, unul dintre aceștia ar fi spart luneta unui autoturism parcat. În urma agresiunilor, un bărbat în vârstă de 49 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei cinci au fost prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive, în final fiind puși sub control judiciar.

Situația conflictuală se află în monitorizarea polițiștilor bistrițeni care continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.