Pârtia de schi Cocoș din Complexul Wonderland din municipiul Bistrița se redeschide, luni, urmând a se schia în nocturnă, după ce temperaturile din ultimele zile au înregistrat valori negative, ceea ce permis punerea în funcțiune a tunurilor pentru producerea zăpezii artificiale. 

”Ca urmare a temperaturilor scăzute precum și a eforturilor personalului care deservește acest obiectiv, începând de astăzi, 25.02.2019,  Pârtia Cocoș va fi deschisă zilnic între orele 18.00 – 21.00.  Vom comunica în timp util eventualele modificări ale programului de funcționare” anunță Primăria Bistrița într-un comunicat de presă. Taxa pentru utilizarea telescaunului în nocturnă este de 30 de lei/persoană.

În acest sezon, pârtia a funcționat aproximativ 10 zile, fiind deschisă ultima dată pe 29 ianuarie.

Pârtia „Cocoş” are o lungime de 1.350 m, iar transportul pe cablu este asigurat de un telescaun cu patru locuri. Pârtia este dotată și cu tunuri care produc zăpadă artificială și este întreținută de o echipă a Primăriei Bistrița, iar telescaunul este operat tot de personalul propriu autorizat al Primăriei Bistrița din cadrul Direcției Educație, Turism.

FOTO: Pârtia de schi Cocoș