Și-a amenințat fosta iubită și a distrus un monument funerar, dar a fost reținut de polițiști

Un tânăr dintr-o localitate din județul Bistrița-Năsăud, care era cercetat pentru amenințare şi profanare de cadavre sau morminte, a fost reținut pentru 24 de ore, de către polițiști.

Polițiștii bistrițeni au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani din localitatea Prundu Bârgăului pe care îl cercetează pentru amenințare şi profanare de cadavre sau morminte.

”Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre și morminte, iar din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 3 martie, tânărul de 20 de ani ar fi distrus un monument funerar, dintr-un cimitir, din localitatea Prundu Bârgăului. De asemenea, la data de 4 martie, fosta prietenă a celui în cauză a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, acesta o amenință cu acte de violență. Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au emis ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări pentru amenințare” arată Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În prezent, tânărul de 20 de ani se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.