Și-a pierdut viața după ce a căzut de la înălțime, de pe un balot de fân

Sfârșit tragic pentru o femeie de aproximativ 67 de ani din localitatea Orosfaia, comuna Milaș. Aceasta și-a pierdut viața după ce a căzut de la înălțime, de pe un balot de fân.

În acest caz a fost apelat serviciul de urgență prin numărul unic 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, pentru scurtarea timpului de reacție, la fața locului a fost direcționat și un echipaj SMURD de prim ajutor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mureș, instituție aflată mai aproape de locul interventiei. Încă, cu toate aceste eforturi, în momentul în care echipajele au ajuns la locul indicat, femeia se afla în stop cardiorepirator. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, însă acestea au fost în zadar.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul femeii nu a răspuns manevrelor protocolului de resuscitare fiindu-i declarat decesul la locul incidentului” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.