Sîngeorz Youth Fest, primul festival ”altfel” din orașul-stațiune Sîngeorz-Băi (VIDEO)

Locuitorii din orașul Sîngeorz-Băi vor avea parte de trei zile de distracție, pentru că parcul din stațiune va găzdui, în perioada 17-19 august, Festivalul Sîngeorz Youth Fest. 

”N-ai auzit de Sîngeorz Youth Fest încă? Nici n-aveai cum, deoarece suntem abia la prima ediție. Distracția, muzica și mâncarea merg mână în mână și creează cadrul favorabil unde tu împreună cu prietenii să îți petreci cel mai tare weekend. Adună-ți echipa și vino să descoperi celelalte surprize pe care ți le-am pregătit!” spun organizatorii acestui festival.

Prima ediție a Sîngeorz Youth Fest își propune să anime pe durata a 3 zile viața socio-culturală a tinerilor de pe Valea Someșului, în perioada 17-19 August, la Sîngeorz-Băi. Va fi un weekend plin de entertainment pentru copii, tineri și adulți, care se va desfășura în parcul stațiunii, gazda diverselor activități muzicale, culturale, sportive și culinare.

Impreuna facem lucruri minunate! #SYF #BETHERE#farajmecheri.ro#respect#

Publicată de Sîngeorz Youth Fest pe Luni, 13 August 2018

În prima seara a Festivalului vor urca pe scenă: Livia’s Band, Folk Music și Emeric Imre. Seara se va încheia cu o proiecție de film – România Neîmblânzită. În cea de-a doua seară, atmosfera va fi întreținută de D.E.K.A & Raul, Mad House, Tonya, Divizia Beta, Fentăm Terra, Doidec și Audio State. Cea de-a treia zi a Festivalului se va încheia cu un program special susținut de trupele Awards, Ionut Trif , Vinyl, Audio State (Littlemouth).

Organizatorii au pregătit și concursuri, ateliere, activități sportive și de aventură și diferite demonstații și promit că va fi distracție pe cinste la această primă ediție a festivalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.