FOTO: ARHIVA

Trei bărbați care, duminică, și-au împărțit pumni și picioare, într-un sat din Bistrița-Năsăud, s-au ales cu dosar penal. Doi dintre ei sunt cercetați și pentru violare de domiciliu. Leziunile suferite de cei trei bărbați sunt minore, astfel că nu a fost nevoie de transportatrea lor la o unitate medicală.

 

Duminică 1 septembrie, după-amiaza, în localitatea Ilva Mare a avut loc un conflict între trei bărbați, care s-au luat la bătaie. O tânără de 17 ani a sesizat telefonic Poliția cu privire la faptul că tatăl ei, un bărbat de 41 de ani, a fost implicat în scandal.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 41 de ani i-ar fi agresat pe alții doi, de 44, respectiv 25 de ani, ambii din Ilva Mare. La rândul lor, cei doi au l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe cel de 41 de ani, distrugându-i și gardul imobilului în care acesta locuiește. Persoanele implicate în conflict au suferit leziuni minore, nefiind necesară transportarea lor la o unitate medicală„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.