Străzile de pământ din Bistrița, în atenția autorităților locale! Urmează să înceapă lucrări pe cinci astfel de străzi (FOTO)

Un proiect al Primăriei Bistrița lansat în urmă cu câțiva ani prevede ca până în anul 2020 să fie asfaltate 40 de străzi de pământ de pe raza municipiului, fiind vorba, în principal, despre străzi din zonele noi de locuințe. Pe o astfel de stradă lucrările sunt în toi, urmând ca în curând, pe alte cinci să fie demarate. 

Lucrările sunt în plină desfășurare pe strada Poieni din municipiul Bistrița. În prezent se așază primul strat de piatră suport urmând ca într-un timp scurt să se toarne și asfalt. Am promis că vom asfalta până în anul 2020 un număr de 40 de străzi de pământ și ne ținem de cuvânt” afirmă viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

De asemenea, potrivit viceprimarului, în curând vor începe lucrări pe alte cinci străzi, fiind vorba despre Răsăritului, Simfoniei, Valea Ghinzii, Secundară 8 Ghinda și Secundară 7 Sigmir.

Pentru a putea beneficia de lucrări de asfaltare, străzile de pământ trebuie să îndeplinească o condiție esențială. ”Vreau să subliniez faptul că Primăria municipiului Bistrița poate interveni cu lucrări doar acolo unde utilitățile (apă, canalizare, gaz, etc) sunt finalizate, iar străzile au rezolvată problema proprietății” a mai completat Cristian Niculae.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.