În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr din Bistrița a fost depistat la volan sub influența drogurilor, în timpul unor controale efectuate de polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Bistrița din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, în zona unor localuri și discoteci din municipiu. Bistrițeanul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

 

 

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Bistrița a fost prins la volan sub influența drogurilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Bistrița, care au acționat în zona localurilor și discotecilor din municipiu, l-au oprit pentru control. Acesta a fost testat cu aparatul  DRUG TEST 5000, iar rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. A fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Pe lângă tânărul prins în flagrant sub influența substanțelor psihoactive, polițiștii bistrițeni au constatat, în aceeași noapte, mai multe abateri la regimul rutier și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.870 lei.