Un tânăr din Năsăud, șofer unui taximetru, a fost reținut duminică seara de polițiști, după ce a tâlhărit, cu o seară înainte, un client. Astăzi a fost arestat preventiv. Oamenii legii au recuperat o parte din prejudiciu.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năsăud au dispus ieri, 28 februarie, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 24 de ani din Năsăud, pe care-l bănuiesc de comiterea unei tâlhării, în seara de 27 februarie.

„Tânărul, conducătorul auto al unui taximetru,  a fost identificat și depistat la scurt timp după comiterea faptei și, conform cercetărilor efectuate până în prezent, l-ar fi împins și i-ar fi sustras unui client un portofel în care se aflu mai multe documente personale, carduri bancare, precum și o sumă de bani. În urma investigațiilor, polițiștii au recuperat o parte din prejudiciu”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cel în cauză se află în Arestul IPJ Bistrița-Năsăud, iar cercetările continuă de către polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi după-amiază a fost dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost admisă.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud