Un tânăr de 19 ani din orașul Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru tâlhărie, după ce, la finele lunii februarie, l-ar fi lovit pe un bărbat din aceeași localitate și i-ar fi furat banii. Tânărul nu a acționat singur, ci cu concubina sa, o minoră în vârstă de 16 ani.

 

Polițiștii din Năsăud – Compartimentul de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea unei tâlhării.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, la data de 24 februarie, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în zona unor blocuri din orașul Năsăud, tânărul de 19 ani, împreună cu concubina sa, o minoră de 16 ani din Rodna, l-ar fi lovit și i-ar fi sustras aproximativ 1.000 de lei, unui bărbat în vârstă de 62 de ani din Maieru.

Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul dosarului penal de tâlhărie, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost admisă.