Un tânăr a fost transportat, sâmbătă, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu răni în zona feței după ce a căzut cu bicicleta. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Sâmbătă, în jurul prânzului, un apel la numărul unic de pentru apeluri de urgență 112 anunța că un biciclist ar fi fost accidentat de un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița. La fața locului s-a solicitat intervenția unui echipaj medical care să îi acorde biciclistului primul ajutor.

Un echipaj SMURD a intervenit în zonă, preluând un bărbat în vârstă de aproxinativ 35 de ani. Când au ajuns la locul solicitării, medicii au constatat că bărbatul era conștient și prezenta o plagă la nivelul feței. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

De asemenea, în zonă au intervenit și polițiștii bistrițeni, iar în urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că bărbatul s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de pe bicicletă și că nu ar fi fost accidentat de niciun autoturism. În plus, polițiștii au stabilit că bărbatul era și sub influența băuturilor alcoolice.

Politistii ajunși la fata locului au constatat faptul că, un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, care se deplasa cu bicicleta, ar fi căzut, accidentându-se. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,56mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În continuare, polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.