Tânără din Bistrița-Năsăud arestată pentru tâlhărie! Prinsă în flagrant, a mușcat-o pe proprietara locuinței

O tânără din Bistrița-Năsăud a fost arestată preventiv pentru furt și tentativă la tâlhărie calificată, după ce a furat mai multe bunuri dintr-o locuință din municipiul Bistrița. Și nu o dată, ci de două ori.

A doua oară, hoața a fost surprinsă în timpul acțiunii chiar de proprietara apartamentului, pe care a mușcat-o de braț, încercând să fugă. Polițiștii bistrițeni au intervenit rapid, iar acum tânăra se află în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

 

O tânără de 30 de ani din localitatea Josenii Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud, a încercat, vineri, să fure mai multe bunuri dintr-o locuință din municipiul Bistrița. A fost prinsă în flagrant însă chiar de proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 60 de ani, pe care a mușcat-o de braț, încercând să fugă. Nu a reușit, fiindcă polițiștii bistrițeni au intervenit rapid și au imobilizat-o. Oamenii legii au fost surprinși să afle că, luna trecută, tânăra mai furase din aceeași locuință, câteva mii de lei.

La fața locului au ajuns polițiștii de la Investigații Criminale care au identificat-o ca fiind o femeie, de 30 de ani, din Josenii Bârgăului și pe care au imobilizat-o și condus-o la audieri. Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit faptul  că, în perioada 11-12 iunie a.c., aceasta ar mai fi sustras, din aceeași locuință, suma de 4500 de lei, însă proprietarii nu au sesizat acest lucru„, precizează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Tânăra a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița au decis să o ducă pe tânără în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, propunere care a fost admisă  de magistrații de la Judecătoria Bistrița.

În prezent, femeia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și este cercetată pentru furt și tentativă la infracțiunea de tâlhărie calificată„, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.