Tânărul înjunghiat marți dimineața de prietenul său de pahar a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu multiple plăgi, starea acestuia fiind gravă. El a fost stabilizat și va fi transferat în scurt timp la o clinică din județul Cluj. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, ”la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost adus în această dimineață un tânăr de 18 ani, din localitatea Bichigiu, cu multiple plăgi la cap, gât și două plăgi toracice profunde, care i-au penetrat plămânii. Pacientul a beneficiat de investigații medicale de specialitate, a fost stabilizat și va fi transferat cu o ambulanță la Secția Clinică Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca”.  

Reamintim că marți dimineața, în localitatea Bichigiu din județul Bistrița-Năsăud, pe fondul consumului de alcool a izbucnit un conflict între doi bărbați (un tânăr de 18 ani și un bărbat de 42 de ani) în urma căruia unul dintre ei a fost înjunghiat, subiectul fiind prezentat de Realitatea de Bistrița: 

https://realitateadebistrita.net/un-tanar-de-18-ani-a-fost-injunghiat-de-prietenul-de-pahar/

Agresorul a fost prins de oamenii legii, care efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul.