Cea de-a VI-a edițe a Târgului de Purici se va desfășura în curând, în zona centrală a orașului Bistrița. Organizatorii, Clubul Lions Bistrița, spun că ediția din acest an va avea loc în perioada 23 – 29 septembrie, cu aproximativ o lună mai devreme decât edițiile organizate în anii precedenți.

Totodată, organizatorii anunță că a început deja perioada în care cei interesați să ofere o mână de ajutor la ediția cu numărul șase se pot înscrie ca voluntari.

Dragi voluntari, se apropie cu mare viteză a VI-a ediție a Târgului de Purici! Fără voluntari, această acțiune nu ar putea avea loc. De aceea vă rugăm să vă analizați programul și să veniți alături de noi, contribuind astfel la finanțarea proiectelor clubului, proiecte cu care mulți dintre dumneavoastră sunteti familiari! Vă așteptăm cu drag!”, au scris reprezentanții Clubului Lions Bistrița, pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

În plus, mai mulți reprezentanți ai Clubului Lions Bistrița au participat la editia din acest an a Flohmarkt-ului (Târgului de purici) din St. Polten, Austria, de unde s-au întors cu un camion plin cu produse, care de care mai interesante, acestea urmând să fie expuse în cadrul Târgului de Purici de la Bistrița, subiect despre care Realitatea de Bistrița a mai scris: 

Se pregătește o nouă ediție a Târgului de Purici!

Prima ediție a târgului a avut loc în anul 2014, fiind organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta comunitatea locală prin diverse proiecte.