Două persoane, tată și fiică, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victime ale unui accident rutier care s-a produs în această dimineață pe DN 17, pe raza localității Șieu Măgheruș din Bistrița-Năsăud. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Din primele informații se pare că accidentul s-a produs după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, în cele două mașini se aflau trei persoane, două dintre acestea având nevoie de îngrijiri medicale. Niciuna dintre persoane nu a rămas încarcerată în mașinile avariate și, din fericire, toate sunt conștiente și cooperează cu echipajele care au ajuns la fața locului.

La locul accidentului intervin mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

”Echipajele SAJ au preluat două victime (tată de 43 ani și fiică de 13 ani), constiente, cu traumatisme de coloană cervicală, traumatisme toracice și contuzii” a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

Victimele au fost stabilizate și vor fi transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrita pentru investigatii si tratament de specialitate.