Temperaturile mai ridicate din ultima perioadă închid Pârtia de schi ”Cocoș”. De joi, de la ora 16:00, aceasta nu va mai funcționa

Temperaturile ridicate din ultima perioadă au dus la deteriorarea stratului de zăpadă de pe Pârtia de schi ”Cocoș”, dar și la imposibilitatea de a porni tunurile de zăpadă pentru a produce alta. În aceste condiții, Primăria Bistrița anunță că joi, la ora 16:00, pârtia se închide, urmând să mai fie deschisă atunci când vremea va permite acest lucru.

Vremea a dat din nou peste cap planurile autorităților locale, care sperau să le ofere bistrițenilor cât mai multe zile de distracție pe Pârtia de schi Cocoș, deschisă amatorilor de sporturi de iarnă pe data de 9 ianuarie 2019.

”Ca urmare a temperaturilor ridicate din ultima perioadă, care nu au permis realizarea de zăpadă artificială, Pârtia Cocoș se va închide astăzi la ora 16.00 și urmează să fie redeschisă de îndată ce condițiile meteo vor fi de natură să asigure funcționarea ei în bune condiții. Îi asigurăm pe iubitorii sporturilor de iarnă că rămânem în continuare pregătiți cu utilajele și personalul care deservește pârtia și vom acționa în așa fel încât să o redeschidem de îndată ce acest lucru va fi posibil” a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

În sezonul rece 2018 – 2019, Pârtia de schi ”Cocoș” a funcționat timp de 5 zile consecutiv (9 – 13 ianuarie), după care a fost închisă pentru o zi pe 14 ianuarie și a funcționat din nou din 15 ianuarie până astăzi, 17 ianuarie. În tot acest timp, peste 3.000 de cartele de acces pentru utilizarea telescaunului au fost achiziționate de bistrițenii care au profitat că pârtia a fost deschisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.