Doi tineri din comuna Rebrișoara s-au ales cu dosar penal pentru lovire, după ce, luni, au agresat două persoane din aceeași localitate. Una dintre persoanele agresate, o tânără în vârstă de 27 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, luni, cu privire la faptul că, pe raza comunei Rebrișoara a avut loc o altercație. Persoanele agresate sunt soț și soție. 

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, împreună cu o femeie de 27 de ani, ambii din Rebrișoara, în timp ce se deplasau cu o mașină de teren în locul numit ”Pietroasa”,  ar fi fost opriți în trafic și agresați de către doi tineri de 19 și 22 de ani, din Gersa-comuna Rebrișoara. Totodată, unul dintre aceștia ar fi spart un geam al autoturismului„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În urma agresiunii, femeia a fost transportată la spitalul din Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violențe  și  distrugere.