Tragedie cumplită într-o comună din Bistrița-Năsăud! Un bărbat s-a sinucis, tăindu-și abdomenul

Tragedie cumplită în comuna bistrițeană Telciu, unde un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort, într-o pădure din apropierea satului, cu tăieturi în zona abdomenului. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de fiul bărbatului, care abia are 12 ani. 

 

Vasile Doce, un agricultor din comuna Telciu și-a încheiat în mod cumplit socotelile cu viața. Deși nu a lăsat să se înțeleagă că are vreo problemă care îl apasă din greu, bărbatul a decis miercuri seara să-și ia viața. A lăsat doar un bilet de adio când a plecat de acasă, în care nu a dat un motiv clar prin care să-şi justifice fapta, și dus a fost.

Bărbatul a fost găsit fără suflare abia astăzi, de fiul său în vârstă de 12 ani, lângă o pădure din zona satului Telcișor, nu departe de gospodăria sa, și prezenta tăieturi abdominale.

Bărbatul era căsătorit şi, pe lângă băiatul minor, mai avea două fete, căsătorite deja. Consătenii lui sunt şocaţi şi nu pot decât să presupună ce motive ar fi avut acesta pentru a-şi pune capăt zilelor. mai mult, primarul comunei Telciu, Sever Mureșan, susține că Vasile Doce era o persoană optimistă și tot cu zâmbetul pe buze.

„Când te aflai în preajma lui, pur și simplu îți transmitea o stare de bine. Nu pot să îmi explic gestul lui. Vasile Doce nu a lăsat niciodată să se înțeleagă că ar avea vreo problemă. dar în spatele zâmbetului, un om poate ascunde multă tristețe. Nimeni nu știe ce a fost în sufletul lui”, a mai declarat Sever Mureșan.

După ce a fost găsit trupul bărbatului, au fost anunțați polițiștii care au mers la fața locului.

Astăzi, am fost sesizați prin 112 despre faptul că, un bărbat de 48 de ani din Telcișor a dispărut de la domiciliu amenințând că se sinucide.  În urma căutărilor efectuate, a fost găsit la scurt timp, decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului„, au precizat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.