FOTO: ARHIVĂ

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, dintr-o localitate din Bistrița-Năsăud, și-a pierdut viața, luni în jurul prânzului, după ce tractorul căruia îi schimba o roată s-a răsturnat și l-a prins sub el. Bătrânul nu a avut nicio șansă, fiind strivit de utilaj. 

 

Un accident tragic s-a petrecut în localitatea Hășmașul Ciceului, comuna Uriu, unde s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Bistrița-Năsăud și un echipaj SAJ pentru a acorda primul ajutor unui bărbat prins sub un tractor care s-a răsturnat.

Când au ajuns la fața locului, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă.

Echipajul medical SAJ a găsit persoana, un bărbat, în vârstă de aproximativ 80 de ani, sub tractor,  care prezenta leziuni incompatibile cu viața„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Am fost sesizati despre faptul că pe raza localității Hășmașul Ciceului a avut loc un eveniment în urmă căruia un bărbat a fost rănit. La fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 80 de ani din localitate, în timp ce încerca să schimbe o roată la un tractor, în curtea locuinței sale, nu ar fi asigurat corespunzător vehiculul, moment în care acesta s-a răsturnat peste el. În urma accidentului, bărbatul a decedat. Polițiștii de la Postul de Poliție Uriu efectuează cercetări pentru ucidere din culpă„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.