Trei femei au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum județean din Bistrița-Năsăud (FOTO)

La locul accidentului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, două ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Victimele au primit îngrijiri specializate la fața locului după care au fost transportate la spital pentru investigații amănunțite.

 

 

”Trei victime de sex feminin au fost preluate de echipajele medicale – 1 TIM și 2 SAJ – și au fost transportate la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale. Conștiente, cooperante, prezentau leziuni și traumatisme multiple” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la locul accidentului intervin și polițiștii Serviciului Rutier care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul rutier.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.