Un accident rutier a avut loc miercuri seara, pe DN 17C, în localitatea Cepari, soldat cu rănirea a două persoane, una fiind o adolescentă în vârstă de 16 ani. Autoturismul în care se aflau a derapat și a ajuns într-un parapet din beton.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 20:20, iar în mașină se aflau trei femei. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, la volanul autoturismului se afla o femeie în vârstă de 36 de ani, care în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Năsăud, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și,  într-o curbă, a pierdut controlul direcției de deplasare. Autoturismul a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un parapet din beton.

În urma accidentului, a rezultat rănirea femeii de 36 de ani și a unei pasagere în vârstă de 16 ani. Acestea au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă  cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Năsăud.

Imagine