Doi bărbați și o minoră de 15 ani, au ajuns la spital după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un autoturism în localitatea Dipșa din județul Bistrița-Năsăud. În total 7 persoane au fost implicate în accident, printre care și un bebeluș de 7 luni. Vina pentru producerea accidentului se pare că aparține căruțașului, care se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

În căruța lovită de autoturism se aflau patru adulți, o fată de 15 ani și un bebeluș de 7 luni, în autovehicul era doar șoferul. În urma impactului, toți ocupanții căruței au ajuns în șanț.

La spital au ajuns doi bărbați, unul în vârstă de 23 de ani, celălalt de 25, ambii aflându-se în căruță în momentul coliziunii, precum și fata de 15 ani care a suferit un traumatism cranian dar fără afectarea nivelului de conștiență. Deși în urma impactului bebelușul de 7 luni a fost aruncat în șanț, acesta a scăpat fără nicio zgărietură. Potrivit managerului Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, Annabella Muzsi, viața niciunuia nu este pusă în pericol.

Atât șoferul, cât și căruțașul au fost testați alcoolscopic. În cazul șoferului rezultatul a fost negativ, nu și în cazul căruțașului care avea o alcoolemie de 0,94 mg/l în aerul expirat.

Căruțașul a susținut că mergea pe marginea drumului, când a fost lovit cu putere din spate. De cealaltă parte, șoferul autoturismului a susținut că bărbatul care conducea atelajul încerca să facă o maneră de întoarcere.