Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, s-a arătat nemulțumit de mai multe lucrări executate de Primăria Bistrița, acuzând municipalitatea că nu pune accent pe calitate. În opinia liberalului, echipa PSD din Primăria Bistrița e ”campioană a extremelor. Lucrări extrem de scumpe și cumplit de proaste!” . 

În ultima conferință de presă susținută de reprezentanții Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, președintele formațiunii politice, Ioan Turc, a adus o serie de critici la lucrările executate în ultimul timp pe raza municipiului Bistrița, făcând referire la Piața Decebal și la reabilitarea străzilor.

În aceeași conferință de presă, liberalul bistrițean a vorbit și despre Ștrandul Municipal, obiectiv în care s-a investit circa un milion de euro pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare, lucrări care, în opinia liderului liberalilor bistrițeni, nu se văd.

Pe vremea lui Ceaușescu când eram copil, ștrandul se deschidea în luna mai. După ce PSD-ul a băgat un milion de euro și zic ei că au instalat un panou pentru încălzirea apei, ștrandul se deschide în iulie și apa e rece, culmea. Dacă aveți curiozitatea să mergeți la ștrand veți observa că apa e rece și oamenii se plângă că apa e rece. Întreb din nou pe cei din PSD, așa cum am mai făcut-o, în ce ați băgat milionul de euro? Cu ochiul liber nu se vede nimic. Ștrandul arată ca și în copilăria mea, ca în vacanțele din vară în care mergeam acolo. Din unele puncte de vedere lucrurile stau mai prost. Atunci era o iarbă mai de calitate, terenul era mai bine întreținut, era curățenie. După un milion de euro nu se vede aproape nimic. Probabil sunt lucrări ascunse, de aceea am cerut devizul lucrărilor, pentru a vedea unde a mers milionul. Încă mai așteptăm”, a declarat Ioan Turc.

În opinia președintelui PNL Bistrița-Năsăud, ”un lucru e limpede: PSD e campionul extremelor. Lucări extrem de scumpe și cumplit de proaste! Cel mai bun lucru pentru oraș, și nu o spun demagogic, ar fi să își ia o pauză că mai au un pic”, a mai spus Turc.