În această dimineață, echipajele medicale au fost solicitate să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Șieu. Un bărbat care se afla pe bicicletă a fost lovit de un autoturism, biciclistul având nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, victima primind ajutor medical specializat.

”La accidentul de la Sieu, echipajul SAJ B-N a găsit un biciclist lovit de mașină, în vârstă de 82 ani, conștient, stabil hemodinamic și respirator, care prezenta o fractură închisă de femur drept cu dislocare. Acestuia i-a fost imobilizată fractura și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrita pentru îngrijiri de specialitate” a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la locul producerii accidentului au intervenit și polițiștii Serviciului Rutier, care efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

”În localitatea Șieu, un biciclist de 82 de ani din localitate nu s-a asigurat corespunzător la schimarea direcției de mers spre stânga și a fost accidentat de un autoturism care circula din sens opus și care era condus de un bărbat de 53 de ani din Monor. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Biciclistul nu a putut fi testat la fața locului, însă va fi testat la spital. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă” a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.