Un bărbat de 52 de ani din Feldru și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un ATV

O plimbare cu ATV-ul s-a sfârșit tragic pentru un bărbat de 52 de ani din localitatea Feldru, județul Bistrița-Năsăud.  Acesta a pierdut controlul ATV-ului și a căzut, iar impactul i-a fost fatal.

Cu toate că la fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a îi salva viața bărbatului. În ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a mai răspuns.

Deocamdată nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul, dar oamenii legii au început cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Feldru, în timp ce conducea un ATV, a pierdut controlul acestuia și a căzut de pe el. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.