Un bărbat din Năsăud şi-a recuperat geanta pierdută în care se afla suma de 15.000 de lei cu sprijinul jandarmilor năsăudeni (FOTO/VIDEO)

În această dimineață, un bărbat din oraşul Năsăud, care şi-a condus copilul la şcoală, a tras o sperietură zdravănă după ce a constatat că nu mai are asupra sa o geantă în care se afla o importantă sumă de bani.

Potrivit jandarmilor bistrițeni, care l-au ajutat pe bărbat să reintre în posesia genții, acesta, în grabă, nu a observat că geanta i-a căzut din maşină în momentul în care și-a lăsat copilul la școală. A observat acest lucru abia după mai bine de o oră. Norocul lui a fost că mașina a fost parcată în fața sediului Jandarmeriei din orașul Năsăud, astfel că a solicitat jandarmilor să verifice imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a afla ce s-a întâmplat cu geanta.

”Jandarmii au trecut la verificarea imaginilor şi au depistat o maşină de taxi care a oprit imediat după căderea genţii, taximetristul fiind cel care a ridicat geanta de jos, la câteva minute după ce aceasta a căzut lângă maşină, din greşeală, în momentul coborârii copilului de pe bancheta din spate. După vizionarea imaginilor, o patrulă de Jandarmerie a pornit în căutarea taximetristului identificat pe filmări. Cel în cauză a fost găsit de către jandarmi şi a declarat că intenţiona să predea banii Poliţiei pe parcursul acestei zile” a declarat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Ce ai face daca ai găsi 15 000 lei pe strada?

Ce ai face daca ai găsi 15 000 lei pe strada?Te-ai gândit?La dilema asta jandarmii bistrițeni au avut un singur răspuns.Înainte de a da un răspuns, oricare ar fi el, încearcă să te pui în piela celui care i-a pierdut.A pățit-o un bistrițean, însă norocul i-a surâs, geanta cu bani fusese pierdută chiar lângă unitatea de jandarmi.Jandarmii au găsit banii, l-au identificat pe posesor, i-au returnat banii omului și povestea a avut un final fericit.

Publicată de Jandarmeria Română pe Vineri, 9 Noiembrie 2018

Din fericire, bărbatul şi-a recuperat integral suma de bani (circa 15.000 de lei) şi toate bunurile din geanta pierdută.

FOTO: IJJ B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.