Un bărbat din comuna bistrițeană Salva a fost lovit de un autoturism, la volanul căruia se afla un preot din aceeași localitate. Victima se afla sub influența alcoolului, martorii spunând că abia se ținea pe picioare. 

 

În urmă cu puțin timp, un bărbat din Salva a fost lovit de un autoturism. Mai bine spus s-a lovit de autoturism aflat în mers.

La locul accidentului a fost direcționat un echipaj de prim ajutor SMURD din Năsăud, care a acordat primul ajutor victimei după care a fost transportată la spital.

Pietonul a fost preluat conștient de la locul accidentului și transportat la CPU Năsăud„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Martorii spun că bărbatul este un consumator înrăit de alcool, chiar și acum fiind băut atât de tare încât abia se ținea pe picioare. Aceiași martori susțin că bărbatul se deplasa haotic pe marginea carosabilului, iar la un moment dat s-a izbit de partea laterală dreapta a unui autoturism, la volanul căruia se afla un preot care slujește în aceeași localitate.

Polițiștii din Năsăud cercetează cazul.

Conform primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, din Năsăud, la fața locului, a rezultat faptul ca pe drumul național 17D, pe raza localități Salva, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din localitate, a acroșat și accidentat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa haotic, pe carosabil.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul a fost transportat la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge care vor stabili alcoolemia„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.