Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a fost strivit de o presă la locul de muncă

Un bărbat de aproximativ 55 de ani se zbate între viață și moarte după ce a suferit un accident în timp ce se afla la locul de muncă. Acesta muncea într-un atelier de prelucrare a lemnului de pe raza municipiului Bistrița, când a fost accidentat de o presă. O anchetă a fost demarată în acest caz.  

Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 18 iulie, iar colegii bărbatului au alertat de urgență echipajele medicale pentru a veni în sprijinul acestuia.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, medicii acordându-i primul ajutor bărbatului și stabilizându-l pentru a îl putea transporta la spital. Starea acestuia este extrem de gravă. Potrivit reprezentanților SAJ B-N, bărbatul prezenta fractură de bază de craniu, fiind găsit inconștient. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, însă medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Bărbatul este în comă.

De asemenea, în acest caz a fost înștiințat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, întrucât bărbatul se afla în timpul orelor de muncă în momentul în care a suferit accidentul.

Șeful ITM B-N, Otilia Berbecar, a declarat că în acest caz se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul de muncă. ”Este vorba despre un bărbat care a fost prins sub o presă. Era singur în acea zonă, nu știm ce căuta acolo. Efectuăm în continuare cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul” a declarat Otilia Berbecar.

Potrivit inspectorilor de muncă, bărbatul era angajat cu forme legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.