Un bărbat și-a pierdut viața strivit sub roțile unui tren

Un tragic accident feroviar s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 00:30 în localitatea Cristeștii Ciceului. Un bărbat a fost lovit de tren și, cu toate eforturile depuse de medici, acesta nu a mai putut fi salvat.

Două echipaje medicale au intervenit în zona în care s-a produs accidetul, unul din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și unul SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul bărbatului.

„Victima din accidentul feroviar, un bărbat de aproximativ 35 de ani, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viața, echipajele medicale fiind nevoite să îi declare decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU B-N, Marius Rus.

Deocamdată nu se știe cu exactitate cum s-a produs accidentul, oamenii legii efectuând cercetări în acest caz.

UPDATE 09:31

Potrivit polițiștilor din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Beclean, în accident a fost implicat un tren marfar care circula pe relația Dej – Beclean pe Someș. Bărbatul care și-a pierdut viața avea 45 de ani și era domiciliat pe raza județului Alba.

În urma accidentului, traficul feroviar nu a fost afectat, iar cercetările continuă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.