Un bătrân dintr-un sat din Bistrița-Năsăud a murit, după ce acesta s-a răsturnat cu tractorul pe un câmp. În același accident a fost rănită și soția acestuia. Femeia a fost transportată de urgență cu elicopterul SMURD, la o clinică de specialitate din Târgu Mureș.

 

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din satul Hălmăsău, comuna Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud, a decedat, iar soția sa, în vârstă de tot de 80 de ani, a fost rănită destul de grav, după ce cei doi s-au răsturnat cu tractorul pe un câmp. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița-Năsăud ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru bătrân, fiind astfel declarat decesul acestuia. Femeia a suferit traumatisme multiple, dar a fost găsită conștientă și a fost stabilizată.

„La locul accidentului, echipajul a găsit două persoane (soț și soție). Bărbatul e decedat la locul accidentului, iar femeia este cu multiple traumatisme, dar conștientă. Aceasta a fost stabilizată și va fi transportată la spital pentru tratament de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Din cauză că zona în care s-a petrecut accidentul este greu accesibilă, a fost solicitat elicopterul SMURD. Medicii au luat decizia să o transporte pe femeie la spitalul din Târgu Mureș.