La finele săptămânii trecute, un angajat al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, plt. Alexandru Sucutărdean, a obţinut locul I la concursul de Mister & Miss Universe 2018, concurs care s-a desfășurat în Italia. 

Plutonier Alexandru Sucutărdean se regăseşte în top 10 sportivi ai judeţului Bistrița-Năsăud, prin participarea la competiţii de culturism şi fitness şi ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute anul acesta: campion naţional şi vicecampion balcanic (Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu Mureș, România – locul  I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar, Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique,  locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, Locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia în 13 octombrie).

La finele anului trecut, în cadrul Premiilor Municipiului Bistriţa, la categoria Sport, sportivul  a fost recompensat ca urmare a reprezentării oraşului în ţară şi în străinătate, dar şi a rezultatelor foarte bune obţinute pe parcursul anului 2017.

Alexandru a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum cinci ani.

“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă muncă în sala de antrenament”  a declarat plutonierul.

Alexandru are 28 de ani, merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

FOTO: IJJ B-N