Un primar din Bistrița-Năsăud îi cere deputatului Ionuț Simionca să demisioneze cu o zi înainte de a i se termina mandatul. ”Sunteți un accident electoral!”

După ce deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a anunțat, miercuri, de la tribuna Camerei Deputaților, că va propune un proiect de lege care să corecteze neajunsurile din actul normativ după care se face calculul pensiilor primarilor, au apărut și primele reacții și nu de oriunde, ci chiar din plan local.

Un primar din Bistrița-Năsăud, președinte al Asociației Comunelor din România filiala județeană, îi cere deputatului să demisioneze din fotoliul de deputat cu o zi înainte de a i se termina mandatul.

Domnule deputat al PMP, vă întreb în calitate de președinte al Asociației Comunelor din România, Filiala Bistrița-Năsăud: chiar credeți dumneavoastră că ,,alba-neagra” pe care dumneavoastră încercați să o faceți, cineva o crede? Vă rog public, mâine să declarați că veți demisiona din Parlamentul României cu o zi înainte de finalul mandatului de deputat. Nu de alta, dar să nu dispuneți de o pensie nesimțită” a scris într-un mesaj postat pe pagina personală de pe o rețea de socializare primarul uneia dintre cele mai mari comune din Bistrița-Năsăud – comuna Lechința, Romeo Florian.

Florian a continuat mesajul numindu-l pe Ionuț Simionca ”accident electoral” și l-a criticat pe motiv că nu a purtat discuții cu primarii înainte de a veni cu o astfel de idee.

Noi primarii din județul nostru știm că sunteți un accident electoral, la fel ca și o altă colegă, deputat de Bistrița-Năsăud. Din păcate domnule deputat ar fi trebuit să vorbiți cu primarii care au ieșit în pensie, și care la baza profesiei au și studii superioare. Nu cred că e cazul dumneavoastră, ori poate mă înșel. Dacă mă înșel, îmi cer scuze: nu se vede. Ce vină au primarii că nu au salarii, ci indemnizații? Ce vină au primarii că BOC, BĂSESCU i-au penalizat cu 25/?” a mai completat Romeo Florian, 

Primarul din Lechința a încheiat transmițându-i un mesaj deputatului Ionuț Simionca: ”Dacă ești așa sfătos declară public, că demisionezi cu o zi înainte de a-ți termina mandatul”. 

Reamintim că deputatul PMP Ionuț Simionca a declarat, de la tribuna Parlamentului că, în opinia sa, ”primarii ar trebui să primească pensii după contributivitate, deci după merit, ca tot românul”. Despre acest subiect, Realitatea de Bistrița a scris AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.