Unul dintre primarii liberali din Bistrița-Năsăud, care a obținut printre cele mai bune rezultate pentru președintele Klaus Iohannis în primul tur al alegerilor prezidențiale nu a pregetat să îl taxeze pe fostul ministru social-democrat al Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu. Este vorba de primarul orașului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care în ultimii patru ani a aruncat multe săgeți către Daniel Suciu, cu care s-a luptat în campania pentru alegerile locale din 2016 pentru fotoliul de primar al orașului stațiune. Evident, social-democratul nu i-a rămas dator. Acum, Traian Ogâgău îl invită pe Daniel Suciu să-și aleagă o comună din fieful PSD pentru a candida pentru o funcție de primar.

Potrivit lui Traian Ogâgău, social-democrații și-au pierdut credibilitatea în fața electoratului.

Să nu uităm că acest judeţ, Valea Someşului, a fost un fief de dreapta, mai puţin în ultimii ani, când am fost manipulaţi de aceşti indivizi care se pare că nu mai au credibilitate în faţa electoratului. Cel puţin pe Valea Someşului lucrurile sunt foarte clare, conform rezultatelor. Mă bucur că Sângeorz Băi se află pe primul loc în clasament la nivel de oraşe. Le mulţumesc cetăţenilor, consilierilor locali care mai sunt în funcţie, Biroului Politic Local şi tuturor celor care au înţeles că suntem pe făgaşul cel bun, pe drumul cel bun, pe un grafic de proiecte. Nu ne rămâne decât să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut de aici înainte. Este ultima iarnă fără asfalt în Sângeorz Băi. Avem un procent de 80% dintre străzi asfaltate”, a declarant primarul Traian Ogâgău, luni, într-o conferință de presă.

Acesta a avut și un mesaj ironic la adresa ex-ministrului Daniel Suciu.

“Timpul îşi pune amprenta asupra mentalităţilor, asupra oamenilor şi-şi dau seama că suntem pe drumul cel bun. Nu ştiu cum ar fi arătat Sângeorzul dacă aş fi câştigat în 2008. Mergem înainte, iar domnului Suciu îi transmit să-şi caute o comună mai sigură, în fieful PSD, dacă vrea să candideze la primărie”, a afirmat edilul de Sângeorz Băi.