Un bărbat din județul Sălaj este cercetat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, pentru înșelăciune, după ce, în urma unui anunț online, ar fi vândut unui bistrițean o drujbă cu acumulator nefuncțională, dar care a fost prezentată ca fiind nouă.

 

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale l-au identificat, joi, pe un bărbat de 32 de ani, din Jibou, județul Sălaj, bănuit de comiterea unei înșelăciuni.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, miercuri 10 aprilie a.c., în urma unui anunț postat pe un site de vânzări online, bărbatul din Sălaj a vândut unui bistrițean o drujbă cu acumulator. Conform anunțului postat, produsul era nou, însă în momentul deschiderii coletului, bistrițeanul a constatat faptul că drujba nu funcționează, și astfel a fost indus în eroare de către vânzător.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, cercetările continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, în cadrul unui dosar penal de înșelăciune.