Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud și cei de la Rutieră Năsăud au intervenit ca urmare a unui accident care a avut loc, miercuri seara, între localitățile Telciu și Coșbuc. 

 

O autoutilitară care circula pe Drumul Național 17C, pe direcția Telciu-Coșbuc a suprins și accidentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Telciu, care se deplasa pe bicicleta, pe aceeași direcție de mers. Ulterior, șoferul a plecat de la fața locului. 

„În urma filtrelor organizate, în scurt timp, autoutilitara în cauză a fost depistată și oprită de către o patrulă din cadrul Poliției Orașului Năsăud, în localitatea Salva. A fost identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 54 de ani, din Săliștea, județul Maramureș.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Și biciclistul s-a dovedit a fi băut. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în cazul acestuia, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,10mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

ImagineImagineImagineImagine