Un tânăr a decedat, iar alte două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs pe un drum comunal din Bistrița-Năsăud (FOTO)

0
1

Un tânăr de doar 28 de ani și-a găsit sfârșitul, în noaptea de duminică spre luni, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat pe un drum comunal care leagă localitățile Brăteni de Stupini din județul Bistrița-Năsăud. Alte două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. 

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopții pe DC 18A, pe raza localității Brăteni. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile, oprindu-se lângă o fântână de pe marginea drumului.

În autoturism se aflau patru persoane, trei bărbați și o femeie, una dintre acestea fiind grav rănită. ”Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit patru victime, trei dintre ele conștiente, cooperante, iar cea de-a patra în stop cardiorespirator, fiind vorba despre un bărbat în vârștă de 28 de ani” a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 28 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel ca a fost declarat decesul acestuia la locul accidentului.

Alte două persoane din autoturism (un bărbat și o femeie) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, cu leziuni minore care nu le-au pus viața în pericol, iar cea de-a patra persoană care se afla în autoturism (bărbat) a refuzat transportul la spital.

FOTO: ISU B-N

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.