Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe raza orașului Sîngeorz-Băi. Un șofer de doar 19 ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. Tânărul a fost grav rănit în urma impactului și a rămas încarcerat în autoturismul avariat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 04:00, iar la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, iar salvatorii au făcut toate cele necesare pentru a îi salva viața șoferului. După ce echipajul SMURD ajuns la fața locului a reușit să îi acorde primul ajutor, victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În Sîngeorz-Băi, un tanar de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost rănit grav”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Dată fiind starea sa de sănătate, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre de sânge care vor stabili alcoolemia.

În continuare, polițiștii din Sîngeorz-Băi efectuează cercetări pentru stabilirea cauzei și a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.