Un tânăr din orașul Năsăud, care a fost admis cu media 10 la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”, a fost felicitat de conducerea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Acesta a primit o diplomă de excelență și a fost îndemnat ca la finalizarea studiilor universitare să se întoarcă acasă pentru a face parte din echipa pompierilor bistrițeni. 

”Orașul academicienilor nu se dezminte și arată, încă o dată, potențialul elevilor de pe Valea Someșului și ambiția lor de a face lucrurile aproape de perfecțiune. BOȚAN DAVID MIRCEA, absolvent al Colegiului Național ”George Coșbuc” din Năsăud a fost primit de comanda ISU Bistrița – Năsăud, pentru a fi recompensat cu o ”Diplomă de Excelență” pentru rezultatul obținut la admiterea în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” Facultatea de Pompieri” arată ISU B-N.

Nota maximă (10.00) obținută la concursul de admitere încununează rezultatul muncii dedicate unui scop bine definit, cu sprijinul nemijlocit al părinților și al profesorilor coordonatori.

Tânărul a fost îndemnat ca la finalizarea studiilor să se alăture marii familii a Salvatorilor Bistrițeni.

FOTO: ISU B-N