Un tânăr din Budacu de Jos riscă să ajungă după gratii, din cauză că nu a respectat măsura arestului la domiciliu, părăsind nejustificat și fără vreo aprobare locul în care executa măsura preventivă. Polițiștii au sesizat instanța, care va decide unde își va petrece tânărul următoarele 30 de zile. 

 

Polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, au sesizat, joi, instanța, respectiv Judecătoria Bistrița, în vederea înlocuirii măsurii arestului la domiciliu cu cea a arestării preventive în cazul unui tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Budacu de Jos.

În aceeași zi, cu ocazia unei acțiuni desfășurată în vederea verificării respectării obligațiilor impuse persoanelor supravegheate prin măsurile preventive instituite față de acestea, polițiștii au descoperit că tânărul nu a respectat măsura arestului la domiciliu. Acesta a părăsit nejustificat imobilul stabilit pentru executarea măsurii și s-a deplasat până la un magazin situat la aproximativ 500 m față de locuința sa.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au sesizat organele judiciare pentru înlocuirea măsurii arestului la domiciliu„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstrița-Năsăud.