Un tânăr, surprins de un mal de pământ, a decedat! Era originar din Vaslui și muncea la rețeaua de canalizare din comuna bistrițeană Mărișelu

Un tânăr, originar din județul Vaslui, a fost surprins, luni după amiaza, de un mal de pământ care s-a surpat, în timp ce muncea la rețeaua de canalizare din localitatea bistrițeană Sîntioana, comuna Mărișelu. Acesta se zabate între viață și moarte, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare.

 

UPDATE:

Din păcate, tânărul a decedat.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, altfel a fost declarat decesul la fața locului„, a precizat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Accident nefericit în localitatea bistrițeană Sîntioana, unde un mal de pământ s-a surpat și a surprins un tânăr în vârstă de 24 de ani. La locul accidentului au fost alocate un echipaj de descarcerare, unul de terapie intensivă mobilă și un container multirisc.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, la sosirea echipajelor la locul intervenției, bărbatul în vârstă de 24 de ani era prins sub malul de pământ până la nivelul membrelor inferioare (genunchi), urmează să fie extras în totalitate.

Este inconștient și în aceste momente i se aplică protocolul de resuscitare„, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La fața locului se deplasează și inspectorii ITM, care vor verifica care sunt împrejurările în care avut loc accidentul. Totodată, o anchetă a fost demarată și de polițiști.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.