Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN 17 D, între localitățile Ilva Mică și Sîngeorz Băi, din județul Bistrița-Năsăud, unde o mașină s-a răsturnat. Patru persoane sunt implicate în accident, printre care și un bebeluș.

 

UPDATE 2:

Conform primelor date, un bărbat de 48 de ani, din Maieru, care conducea un autoturism pe direcția de mers Ilva Mică spre Sângeorz-Băi, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

În urma accidentului, șoferul, o pasageră de 32 de ani și doi copii au fost răniți.

Șoferul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. Polițiștii din Sângeorz Băi efectuează cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

UPDATE 1: 

Una dintre victime, un adult, a fost preluată de un echipaj SAJ, stabilizată și urmează să fie predată pe traseu echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezintă traumatism de coloană și alte leziuni. Celelalte trei victime, inclusiv copiii, ai fost evaluati din punct de vedere medical și sunt în afara oricărui pericol.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

La locul accidentului au intervenit două ambulanțe tip B2, un echipaj de terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de pompieri din Sîngeorz Băi.

Din primele informații, în mașina rasturnata se aflau doi adulți și doi copii, dintre care unul este sugar. Victimele sunt conștiente, cooperante„, a declarat marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.