Doi tineri din Bistrița-Năsăud au fost reținuți și riscă să ajungă după gratii, fiind bănuiți de comiterea unei tâlhării. Cei doi ar fi furat un autoturism, după ce l-ar fi agresat pe proprietarul acestuia, originar din județul Cluj. 

 

 

Polițiștii au fost sesizați prin 112, marți după-amiază, despre faptul că un tânăr de 21 de ani din localitatea Rugășești, județul Cluj, a fost agresat într-o parcare din localitatea Ciceu Mihăiești, unde i-a fost sustras autoturismul.

Ca urmare a sesizării a fost constituită de îndată o echipă complexă, coordonată de către conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, formată din specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, criminaliști și polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

Poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea a doi tineri de 24, respectiv 31 de ani, ambii din localitatea bistrițeană Zagra, bănuiți de comiterea faptei. Totodată, din cercetările efectuate a reieșit faptul că, din cauza unor neînțelegeri cu privire la schimbul unor autoturisme, cei doi tineri din Zagra i-ar fi sustras clujeanului mașina și l-ar fi agresat. De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un autoturism și o autoutilitară.

Ambii tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.